JUST A LINE ile odana,sınıfına,sokağına sanal yazılar yazın.

Just a Line uygulaması ile odanıza, sınıfınıza, sokağınıza kısacası dilediğiniz her yere sanal notlar bırakabileceğiniz bir uygulamadır.

12.01.2023
1.690
JUST A LINE ile odana,sınıfına,sokağına sanal yazılar yazın.

Just a Line uygulaması odanıza, sınıfınıza, sokağınıza kısacası dilediğiniz her yere sanal notlar bırakabileceğiniz bir uygulamadır. İki kişi bluetooth ile bağlanarak birbirlerinin yazdıklarını da görebilmektedir.

Şimdi sınıf içerisindesiniz, mesela herhangi bir derste iki öğrenciniz karşılıklı olarak bu uygulama vasıtası ile birbirlerine soru yazabiliyor ve diğeri de cevabını yazıyor. Veya karşılıklı SOS oyunu oynuyorlar. Ya da bir dil dersinde karşılıklı olarak yazarak sohbet ediyorlar, birlikte sanal bir resim yapabiliyorlar. Tabii hayal gücünüzü kullanarak daha da fazla örnek yapabilirsiniz.

Sınıf içerisinde veya evde çocuğunuzla eğlenceli öğrenmeyi tetikleyebilecek bu uygulama bana göre en iyi düşünülmüş uygulamalardan birsidir. Hele ki iki kişinin karşılıklı oynayabilmesi gerçekten harikadır.

Yapmanız gereken tek şey ekrana parmağınızla yazı yazmak veya parmağınızı ekrana basılı tutup telefonu hareket ettirmek. Eğer karşılıklı iki kişi oynamak isteseniz de sağ alt köşede 2 adam resmine tıklayıp bluetooth izni verip bağlanmak. Yaptığınızı kaydetmek isterseniz de ortadaki kırmızı noktaya basıp sonra yazınızı yazmanız gerekmektedir.

Uygulamanın şimdilik Google Play uygulaması mevcuttur, ancak IOS için de geliştirilmesi çok uzun sürmeyecektir. Tüm derslerde kullanılabilecek bir uygulamadır.

GOOGLE PLAY UYGULAMA SAYFASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »