MAKEBADGES ile rozetler hazırlayın

Öğrencilerinizi motive etmek için onlara rozetler hazırlayın. Ayrıca logo, avatar ve banner da oluşturabileceğiniz komple bir araç.

MAKEBADGES ile rozetler hazırlayın

Öğrencilerinize yaptıkları ve başardıkları her konu ile alakalı rozetler yapın. Öğrenciniz çok mu çalıştı, en çalışkan rozeti. İyilik yapmayı seviyor mu, en iyiliksever rozeti. Kısaca hem motivasyonlarını yükseltecek, hem de onları mutlu edecek rozetleri kendiniz dilediğiniz gibi hazırlayabilirsiniz.

Sayfaya girdiğinizde önce Shape butonuna tıklayıp bir rozet şekli seçin, hemen altında no border işaretlerseniz, çerçeve koymamış olursunuz. Ama çerçeve bence güzel duruyor. Sonra Icon butonuna tıklayın. Dilerseniz ordaki hazır iconlardan birini seçebilir, ya da kendi iconunuzu hemen altında dosya seç diyerek ekleyebilirsiniz. Unutmayın seçtiğiniz resim arka planı temizlenmiş olursa daha güzel olur.

Bedava icon arıyorsanız da https://www.flaticon.com/ adresine giderek bulabilirsiniz. Siteye girdiğinizde ingilizce arama yapın ve altında kral tacı olmayan iconlar ücretsizdir. Resmin üstüne gelince 3 nokta göreceksiniz ona tıklayın ve download png tıklayın. Açılan menüde tekrar free download tıklayın indirme başlar.

Şimdi tekrar rozet yapmaya geçelim Border butonu çerçeve şeklini belirler. Hemen üstünde no label thanks tıklarsanız da yazı yazılan kurdelayı kaldırmış olursunuz. Tabii bence o da şık görünüyor.

Son olarak colour kısmından renginizi seçin ve sağda resmin altında download basın. Direk indirme başlayacaktır.

Üst ortada avatar, reklam banner ve site logo yapabileceğiniz özellikleri de mevcut. Avatarda kıyafet, saç, aksesuar, şapka ve renk seçimlerini yapın ve download basın.

Banner sitelerin en üstüne konan veya reklam amaçlı konan resimlerdir. Tek tek logo, metin, arkaplan ve metninizi yazın ve download basın.

Ve site logo için de yine logo, resim, arka plan ve metninizi yazın. Arka plan düz tek renk isterseniz de altta on olan yeri off yapmanız gerekmektedir ve tabii son olarak da download yapmayı unutmayın.

WEB SITESINE GITMEK ICIN TIKLAYINIZ…

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »