COMIC PANEL CREATOR ile karikatür yapın

Comic Panel creator hızlı ve kolaylıkla karikatürler yapabileceğiniz bir google play ve IOS uygulamasıdır.

05.03.2021
12.843
COMIC PANEL CREATOR ile karikatür yapın

Comic Panel creator hızlı ve kolaylıkla karikatürler yapabileceğiniz bir google play ve IOS uygulamasıdır. Uygulamayı yükledikten ve açtıktan sonra karşınıza tek karakterin bulunduğu bir ekran geliyor. Konuşma baloncuğunun içerisine dilediğinizi yazarak ilk karikatürünüzü oluşturabilirsiniz.

Eğer karakteri  değiştirmek isteseniz altta bulunan fırça simgesine basmanız gerekmektedir. Ağzını, gözünü, saçını, kıyafetini vs. değiştirmek isteseniz de parmağınızla buralara dokunarak değiştirebilmektesiniz.

Karakterin kız veya erkek olarak değiştirmek için sağ alt  köşede bulunan sürükle butonlarının en üstündeki kısa çizgiyi sağa sola sürüklemeniz gerekmektedir. Karakterin, kafa, kol, ayak hareketlerini değiştirmek için de alttaki uzun butonlardaki daireleri sürüklemeniz yeterlidir.

Altta fotograf makinası butonuna tıklarsanız resmi telefonunuza kaydetmek için izin isteyecektir. Bir kez izni verdikten sonra ise her bu tuşa dokunduğunuzda karikatürü telefonunuza kaydedecektir.

Eğer iki karakterli bir karikatür yapmak isterseniz de altta 2 rakamına basmanız yeterlidir. Şimşek şeklindeki buton ise karaktere maske ve pelerin eklemektedir. Eğer yazılanların tamamını silmek isterseniz silgi butonuna basmanız yeterlidir.

GOOGLE PLAY UYGULAMA SAYFASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

IOS UYGULAMA SAYFASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »