FACEHUB ile Videolara yüz montajı yapın

Facehub aracı ile dilediğiniz videodaki kahramanın yüzüne kendi yüzünüzü yapay zeka vasıtası ile montaj yapabilir ve o filmin kahramanı siz olabilirsiniz.

FACEHUB ile Videolara yüz montajı yapın

Facehub aracı ile dilediğiniz videodaki kahramanın yüzüne kendi yüzünüzü yapay zeka vasıtası ile montaj yapabilir ve o filmin kahramanı siz olabilirsiniz. Normalde ücretli olan bu araç her 30 dakikada bir sizin 30 saniye uzunluğunda ve 50 mb boyutunda videolara montaj yapmanıza izin vermektedir. Ancak tek videoda tek yüz montaj yapabilirsiniz bunu da unutmayın. Eğer ücret ödeyerek yapmak isterseniz de haftalık kredi olarak 4 dolardan 90 dolara kadar ücretlendirilmektedir.

Peki ücretsiz olarak nasıl yapmamız lazım. Öncelikle sayfaya girdiğimizde kesinlikle üye olmuyoruz. Üstte original veya altta click or drag yazan yere tıklayarak videomuzu seçiyoruz. Video seçildikten sonra işlemesi biraz uzun sürebiliyor. Bunun için işlemenin tamamlanmasını mutlaka bekleyin. 15 dakikadan 1 saate kadar uzayabiliyor. Videonun içerisindeki hareket süresi ile alakalı.

Tamamlandığında sağ tarafta resimlerin üstünde Upload&Manage Face yazan yere tıklayın, açılan sayfada upload yazan yerden montaj yapmak istediğiniz yüz resmini yükleyin, yüklendikten sonra sağ üstte callopse tıklayıp ana menüye dönün. Sağ tarafta resimler kısmından resminize tıklayın. Resminiz cose face kısmına eklendiğinde sağ altta faceswap tuşuna basın ve yine işlem yapılmasını bekleyin. İşlem tamamlandığında ise resminizi indirmek için videonun sağ alt köşesinde 3 noktaya tıklayın ve bilgisayarınıza indirmek için indir tuşuna basın.

Kullanımı oldukça kolay olan bu araç ile dilerseniz eğlence amaçlı, dilerseniz de dersinizde kullanmak üzere film sahnelerinden kesitlere yüz montajı yapabilirsiniz.

WEB SAYFASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »