Lalamu ile resim veya videolara kendi sesinizi montaj yapın.

Lalamu dilerseniz resimdeki, dilerseniz videolardaki karakterlere kendi sesinizi veya dilediğiniz herhangi bir sesi dudak senkronizasyonu ile birlikte monte edebileceğiniz bir yapay zeka aracıdır.

Lalamu ile resim veya videolara kendi sesinizi montaj yapın.

Lalamu Videolardaki karakterlere kendi sesinizi veya dilediğiniz herhangi bir sesi dudak senkronizasyonu ile birlikte monte edebileceğiniz bir yapay zeka aracıdır. Tabii ki resimlerinizi de bu şekilde konuşturabilirsiniz. Şu an için demo olarak hizmet gören sitede maalesef şimdilik yazdığınız cümleleri sese dönüştürmede sadece ingilizce ve almanca ses montajı yapılmaktadır. Ancak Türkçe ses dosyasını mp3 formatında yükleyerek de montaj yapabilirsiniz.

Özellikle ağız ve dudak senkronizasyonu ile gerçekten harikalar yaratan bu araç içerisine kendi videolarınızı yükleyebilir ve dilediğiniz içeriği oluşturabilirsiniz.

Siteye girdiğiniz zaman sağ köşede hazır sesler, sol tarafta ise hazır videoları göreceksiniz. Sağ tarafta upload video yazan yerden kendi videonuzu mp4 formatında yüklemeniz gerekmektedir. Sağ tarafta ise kendi sözlerinizi kullanmak için add new audio yazan yere tıklayın. Eğer kendi sesinizi yükleyecekseniz en alta inip Upload Audio yazan yerden mp3 formatında sesinizi yükleyin. Eğer yazdığınızı sese dönüştürmek isterseniz bu durumda kutu içerisine videoya monte edilmesini istediğiniz sözleri yazın, ancak tekrar hatırlatalım bu ingilizce veya almanca olması gerekmektedir. Şimdi kutunun altında “Davis, EN” yazan menüde sağ ve sol oklara tıklayarak seslendirmesini istediğiniz karakteri seçin. Bir altında select an emotion yazan yerden duygu seçiminizi yapın. (Kızgın, mutlu vs.) Sonra en alta inip Generate Audio butonunu tıklayın.

Her iki yükleme durumunda da sesiniz Sol menüde “Choose an Audio” yazan yere gelecektir. Sesin sağında buton açık olması gerekmektedir. Bu kullanılan ses anlamına gelir. Şimdi hangi videoya monte edecekseniz sağ taraftan o videoya tıklayın ve şimdi tekrar Sol menüde “Choose an Audio” kısmının en altına inip “Generate lip sync video” yazan butona tıklayın. Bir kaç saniye sonra hangi videoyu işaretlemişseniz o videodaki karakter ağız ve dudak senkronizasyonu ile sizin sözlerinizi söyleyecektir. Eğer video üzerine sağ tıklayıp farklı kaydet derseniz bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Her ders için eğitici komik içerikler üretebileceğiniz Lalamu  sayesinde eğlence amaçlı videolar da hazırlayabilirsiniz. Demo süresi sonrası muhtemelen ücretli olacağı için tüm içeriğinizi hızlıca oluşturup arşiv yapmak sanki çok mantıklı olacak.

WEB SAYFASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

IOS UYGULAMASINI İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »