PASTETOGRID ile hızlı ve kolay kolaj yapın

Pastetogrid ile ücretsiz, hızlı ve kolay kolajlar yapabilirsiniz.

PASTETOGRID ile hızlı ve kolay kolaj yapın

Pastetogrid ile hızlı ve kolay kolajlar yapabilirsiniz. Kullanımı oldukça basit ve ücretsiz olan Pastetogrid sayfasına girdiğinizde altta kolajınızın nasıl görünmesini istiyorsanız onun üstüne tıklıyorsunuz. Sayfa açıldıktan sonra öncelikle yapmanız gereken Medium-Large-Xlarge-XXlarge kısmından kolajınızın boyutunu seçin. Projelerinizde kullanacaksanız tavsiye Xlarge seçmenizdir. Uygun boyut ve portala yüklerken sorun yaşamazsınız, tekrar küçültmek zorunda kalmazsınız. Sonrası ise gri alanlara tıklayıp bilgisayarınızdan fotograflarını seçmeniz gerekmektedir.

Tek tek tüm fotografları yerleştirdikten sonra eğer yazı eklemek isterseniz altta Add text to photo işaretleyin sonra resmin üzerine gelin ve farenizin sol tuşuna basılı tutarak farenizi sürükleyin bir alan açılacak o alanın içerisine yazınızı yazın. Eğer yazı büyük gelirse yanında Text size kısmından yine yazı boyutunuzu seçin. Yazdığınız alanın sağ alt kısmından tutarak alanı genişletebilirsiniz ayrıca. Text color ise yazı renginizdir.

Eğer çerçeve rengini ayarlamak isterseniz bu durumda altta border size ile kenar çizgi kalınlığını, border color ile de çizgi rengini seçebilirsiniz. No border işaretlerseniz bu durumda kenar çizgileri olmayacaktır.

En altta image rendering sharp ve smooth özelliği vardır. Sharp- keskin resimler, smooth ise pürüzsüz resimler anlamına gelir. Dilediğinizi işaretleyerek resimlerinizi bilgisayarınıza indirebilirsiniz.

Son olarak altta Save as PNG veya Save as JPG tıklayarak bilgisayarınıza indirebilirsiniz. En önemli özelliği resimlerin reklamsız olarak inmesi ve boyuta göre kaliteli kolaj yapmasıdır.

WEB SITESINE GITMEK ICIN TIKLAYINIZ…

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »