KAIBER ile Yapay zeka videolar oluşturun.

Kaiber ile yapay zeka videolar hazırlayın…

KAIBER ile Yapay zeka videolar oluşturun.

Kaiber sizler için yapay zeka videolar oluşturan bir araçtır. Ücretsiz olarak sizlere 30 saniye videolar oluşturmaya izin veren Kaiber ile tekrar video oluşturmak isterseniz, yeni bir üyelik oluşturmanız gerekmektedir.

Öncelikle üye olmanız gerekmektedir ve yine gmail ile üyelik gerçekleştirebilirsiniz. Giriş yaptığınız anda Create your first video tıklayarak ilk videonuzu oluşturmaya başlayabilirsiniz.

Açılan ilk menüde sizden bir örnek resim yüklemenizi istemektedir (tavsiye kendi resminizi yükleyin). Ancak dilerseniz burada örnek bir resim yüklemeden de devam edebilirsiniz. Resim yüklemeden devam etmek isterseniz altta skip to prompt tıklayın ve devam edin. Eğer resim yüklerseniz video yüklediğiniz örnek resim üzerinde değişikliklerle gerçekleşecektir. Click to upload tıklayarak örnek resminizi yükleyebilir sonrasında da yine skip to prompt tıklayarak devam edin.

I want to create a video of (select a subject) in the style of (select a style)

Bu yazı üzerinde önce select a subject yazan yere tıklayın ve sağ menüden bir başlık seçin, ya da altta boş kutu içerisine kendi istediğiniz tarzı ingilizce olarak yazın. Örneğin Gelecekte geçen bir hikaye – A story set in the future. Sonra select a style tıklayın ve yine sol menüde bir video stili seçin, veya yine kendi stilinizi alttaki kutuya ingilizce olarak yazın. Eğer hazır stil seçerseniz alt kutu içerisine yazılı olarak gelmektedir. Dilerseniz o yazıyı da düzenleyebilirsiniz.  Continue to settings tıklayarak videonuzun ölçüsünü belirleyin ve son olarak altta generate yazan yere tıklayın ve 30 saniye içerisinde sizden bir örnek resim seçmenizi isteyecektir. Sonrasında finalize tıkladığınızda videonuzu oluşturmaya başlayacaktır.

Üstte de yazdığım gibi eğer başta bir resim yüklerseniz videonuz bu resmin ışığında şekillenecektir. Eğer resim yüklemezseniz yazdıklarınıza göre yapay zeka kendisi sizler için bir resim sunuyor ve bu resmi seçtikten sonra videonuza son şeklini veriyor. Hazırlanan videolar örnek resim üzerinde değişimlerle hazırlanıyor.

Videonuz hazırlandığında My Videos başlığı altında videonuz görünecek ve hemen altında aşağı ok tuşuna basarsanız da bilgisayarınıza indirecektir.

WEB SAYFASINA GİTMEK İÇİN TIKLAYINIZ…

YAZAR BİLGİSİ
YORUMLAR

Henüz yorum yapılmamış. İlk yorumu yukarıdaki form aracılığıyla siz yapabilirsiniz.

Translate »